Entradas

Mostrando entradas de noviembre, 2022

IMATGE 360º

 

CAPTURA DE VÍDEO DES DE L'ORDINADOR

Imagen
A continuació vos deixe un videotutorial sobre com crear un Kahoot!

MAPA MENTAL

Imagen
 

INFOGRAFIES

Imagen
A continuació vos deixe un exemple d'infografia. En aquest cas, l'he volgut fer sobre la cura del planeta, ja que és un tema que preocupa bastant en l'actualitat i el qual és de vital importància.  

PODCAST

A continuació vos deixe un podcast elaborat per Sara Lurbe, Sandra Llorens, Ania Torregrosa i jo, Ana Martí. En aquest podcast parlem sobre les TIC a les aules, tant en l'actualitat com quan nosaltres cursavem primaria.  Podcast "Les TIC a les aules"  

GIF

Imagen
 

RECURS TIC

Imagen
PLICKERS " Plickers " és una eina gratuïta que permet als professors realitzar qüestionaris i preguntes als alumnes d'una manera molt senzilla, dinàmica i atractiva, i obtenir respostes en temps real per a veure qui ho ha fet bé i qui no. Per a utilitzar aquesta eina, es pot accedir per la pàgina web o des de l'aplicació que hi ha disponible per a mòbils o tauletes tàctils (compatible amb Android o Apple). Mitjançant aquesta metodologia, els alumnes aprenen mentre que estan jugant. En aquesta ferramenta, els docents poden formular preguntes d'opció múltiple o preguntes de vertader o fals, les quals es projectaran al projector de classe perquè tots els alumnes puguen veure la pregunta i les diferents respostes. Per a respondre, els alumnes tenen una targeta amb un codi QR distint per a cadascun, la qual està associada amb el nom de l'alumne. Depenent de l'orientació en què l'alumne col·loque aquesta, escolliran una de les quatre opcions (A, B, C, D). op